Αρχική Σελίδα Νέα

Ο χαλκός επιτάχυνε την αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού οξικού οξέος (CASS)

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής Benchtop για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής Benchtop για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ευχαριστώ πολύ για την επαγγελματική υπηρεσία της ομάδας q1-δοκιμής, είμαστε ευτυχείς να έχουμε την αίθουσα δοκιμής θερμοκρασίας, και λειτουργεί καλά μέχρι τώρα.

—— Tonny Cruise

Η αλατισμένη αίθουσα δοκιμής ψεκασμού εγκαταστάθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με τον οδηγό σας, λειτουργεί καλά τώρα, σας ευχαριστεί. θα το συστήσουμε στους φίλους μου.

—— Robert Antonio

Η αίθουσα qth-1000C δοκιμής θερμοκρασίας 1000L μας λειτουργεί πολύ καλά μετά από εγκατεστημένος και καθορισμένος από Q1-test τον τύπο υπηρεσιών. Το προσωπικό μας μπορεί να το λειτουργήσει με ευφράδεια. Ευχαριστίες

—— Juan Smith

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Ο χαλκός επιτάχυνε την αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού οξικού οξέος (CASS)

Ο χαλκός επιτάχυνε την αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού οξικού οξέος (CASS)

 

Τι η CASS εξετάζει;

 

Ο χαλκός επιτάχυνε την αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού οξικού οξέος (CASS), αναφέρθηκε συχνά ως η αλατισμένη να θολώσει δοκιμή, χρησιμοποιείται για να μιμηθεί και να αξιολογήσει τη διαβρωτική απόδοση των διακοσμητικών επιστρωμάτων χαλκού/νικελίου/χρωμίου ή νικελίου/χρωμίου στο χάλυβα, τα κράματα ψευδάργυρου ή αλουμινίου και τα πλαστικά που σχεδιάζονται για την αυστηρή υπηρεσία.

 

Η δοκιμή που χρησιμοποιείται για να καθορίσει την αντίσταση στη διάβρωση των κραμάτων αργιλίου. Η δοκιμή επίσης χρησιμοποιείται για να καθορίσει την αντίσταση διάβρωσης της επένδυσης χρωμίου που βρίσκεται στα περιβλήματα κύβων χάλυβα και ψευδάργυρου. Χρησιμοποιήθηκε αρχικά για να εξετάσει το διακοσμητικό επίστρωμα που προέρχεται από το νικέλιο, χαλκός ή το χρώμιο που ήταν επάνω στην επιφάνεια του μετάλλου.

 

Η δοκιμή έχει επιτρέψει στις οργανώσεις για να παραγάγει τις νέες και ανώτερες διαδικασίες ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης. Η χρήση της δοκιμής περιλαμβάνει τις περιοχές όπως η έρευνα και η ανάπτυξη (Ε&Α), οι διαδικασίες ελέγχου κατασκευής, η αποδοχή προδιαγραφών και οι μιμούμενες αξιολογήσεις υπηρεσιών.

 

Χρόνος μπαρ : 2018-01-02 10:59:08 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
DongGuan Q1-Test Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Andy DAI

Τηλ.:: 86-769-2217-9727

Φαξ: 86-769-2278-4276

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)